marți, 19 ianuarie 2016

Fundatii ingrijire batrani la domiciliu bucuresti

Fundaţia Crucea Alb Galbenă vă oferă servicii medicale de calitate! Cine are nevoie de ajutor - Copii, batrani, adulti, vezi cine are nevoie de. Activitatea curenta a Fundatiei este asigurata de un numar minim de angajati, .

Daca cunoasteti o firma ce ofera servicii de ingrijire la domiciliu, ingrijire batrani sau menaj? CUM FUNCTIONEAZA INGRIJIREA LA DOMICILIU? Pacientii si familiile lor se pot adresa direct Fundatiei Hospice Casa Sperantei insa, . Furnizori de ingrijiri la domiciliu.

ID000 SC ALICIA MEDICAL EXPERT SRL, BUCURESTI, Str. Fundatii umanitare varstnici, pensionari, varsta a treia. GEANA - Centru Rezidential Ingrijire Batrani Vama.


Lista furnizorilor de ingrijiri la domiciliu din Bucuresti. Fundaţia ELBE vine în ajutorul dumneavoastră cu servicii medicale şi de asistenţă socială, pentru a uşura suferinţa sau viaţa pacienţilor la domiciliu sau în . ASOCIAŢIILE ŞI FUNDAŢIILE DIN ROMÂNIA CARE REALIZEAZĂ PROGRAME PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE. SERVICII DE INGRIJIRE LA DOMICILIU A PERSOANELOR VARSTNICE.


Există mai multe fundaţii şi firme în ţară care pun la dispoziţia familiei,. Ileana Beluşica, preşedinta fundaţiei Elbe, din Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare