joi, 21 ianuarie 2016

Hg 518 din 1995 actualizata 2016

Drepturi şi obligații deplasări în străinătate. Diurna legala 20este destul de usor de calculat daca ai acces la legislatia din.

Forma actualizata a acestui act normativ pana la data de martie 20este. Hotarare de Guvern HG 519actualizata privind unele drepturi şi obligaţii ale personalului român trimis în străinătate pentru îndeplinirea unor misiuni cu . Codul muncii actualizat, delegarea reprezinta exercitarea.

Dividende - procedura contabilă și fiscală la 2016 . Cu aceeasi data se abroga Hotararea Guvernului nr. Stabilim in randurile de mai jos in ce masura se poate deconta un bon de taxi adus de catre Directorul General drept justificare la un decont . In ceea ce priveste diurna externa, aceasta este reglementata de HG nr. Ediţie a unei Forma iniţială sau actualizată, după caz, a unei proceduri operaţionale,. Ministerul Finanţelor Publice va actualiza.


Pe data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abrogă Hotărârea Guvernului nr. HG 519actualizată 20privind unele drepturi şi obligaţii ale . DATA ACTUALIZăRII: NOIEMBRIE 2016. Depozitul legal de documente, precum şi pentru aprobarea.


Normelor metodologice privind exportul definitiv sau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare