miercuri, 13 ianuarie 2016

Detergent ecos

ECOS Detergentii ecologici EARTH FRIENDLY PRODUCTS sunt biodegradabili, non-toxici, fara fosfati,si au un pH neutru. Produsele sunt bazate pe plante, . Valoarea si performantele au fost intotdeauna calitati ale unui produs responsabil cu mediul inconjurator.

ECOS, detergent de rufe concentrat lichid , curata cu . Detergentul ECOS este formulat să fie cât mai pur, mai natural și mai eficient. Cu toate că, prin pH-ul său neutru, este foarte delicat cu țesăturile, blând cu . ECOS, detergent de rufe concentrat lichid , curata cu doar 30ml.

Are incorporat un balsam de rufe pe baza de cocos, deci nu mai . Detergent solutie Eco Bio pentru vesela si biberoane Anthyllis, 4ml, Pierpaoli. Detergent lichid pentru hainele delicate ale bebelusului. Este hipoalergen si contine numai ingrediente de cea mai inalta calitate. Detergent de rufe superconcentrat - ECOS - 5l.


Testat: detergent eco-friendly Ecos. Desi in viata de zi cu zi nu folosesc exclusiv produse bio, ci combin produse bio cu produse obisnuite, . Detergent lichid de rufe cu Magnolie - Ecos. Prospect Detergent lichid de rufe cu Magnolie - Ecos Acest detergent are incorporat un balsam de ru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare