joi, 21 ianuarie 2016

Program curatare virusi gratuit

CCleaner, descărcare gratuită CCleaner5. Un instrument gratuit excelent pentru curățare și optimizarea sistemului. Bitdefender iti ofera un scanner online gratuit pentru virusi, care poate detecta.

CCleaner is the most well known PC cleaning, Windows based software program. CCleaner este probabil cel mai bun program gratuit de curatare a sistemului, optimizare si protejare a intimitatii. Cea mai descărcata aplicație de gen Android Cleaner și RAM Booster din lume, din top dezvoltatori de nivel mondial.


CCleaner este una dintre cele mai populare aplicaţii de curăţare a PC-ului.

CCleaner – un popular software pentru a curăța și de a optimiza sistemul. Software-ul elimină software-ul instalat, găsește fișierele necesare. Sistem de operare: Windows, Android. Baidu PC Faster este acel gen de program gratuit de optimizare,. MenuProgramsStartup” Nimic (în afară de viruși) nu poate rula în startup . Acest program de sters virusi creat de Kaspersky este gratuit si poate fi folosit pe orice calculator.


Acest program sterge virusi din calculator . Dacă încă nu aţi găsit antivirusul perfect (să consume puţine resurse, să fie eficient, şi să fie gratuit).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare