luni, 18 ianuarie 2016

Elefantino

HoReCa, detergenti profesionali, economic, ecologic, detergenti rufe, detergenti vase,degresant . ELEFANTINO vine în sprijinul dumneavoastră şi vă oferă o gamă largă de produse pentru curăţenie. Oferta cuprinde o serie de produse din gama detergenţilor .

Detergentii lichizi biodegradabili, produse de calitate si eficienta inalta. Va mai amintiti de Elefantino, simpaticul elefantel verde care va aduce acasa toti detergentii lichizi de care aveti nevoie (cititi aici)? Ati auzit de marca de detergenti Elefantino? Sub emblema simpaticului elefant verde se produc si comercializeaza detergenti lichizi pentru .

Elefantino Cluj este unul dintre cei mai originali si iubiti furnizori de produse de curatenie de pe piata clujeana. Plastelino - Elefantino Aduna-ti prietenii si puneti-va pe modelat! Alege forma preferata si creeaza animalute cat mai nastrusnice si cat mai colorate, din . We create fine goods you'll cherish forever. The aim of l'Elefantino is to develop timeless accessories such as pillows, wax print totes, organic cotton scarves, . Detergent lichid BIO - Elefantino.


REDUCERE de pana la la produsele MARCATE CU BULINA ROŞIE :) Va asteptam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare