joi, 28 ianuarie 2016

Franciza spalatorie auto pret

POINT îți propune noul concept de FRANCIZĂ Spălătorie Auto. Calculator Preț Spălătorie Auto Automată Self Service: Calculați-vă costurile și profitul unei Spălătorii Auto Automate Self Service in franciza jetPOINT. Firma noastră vă oferă tipuri de franciză, dintre care vom alege împreună.

Cea mai bună investiție: Construcția unei spălătorii auto adaptată nevoilor Dvs. AȚI PORNI O AFACERE, ȘI VĂ INTERESEAZĂ POSIBILITĂȚILE DE . De ce FRANCIZAT SPALARE IN PARCARE? Pentru ca intrati pe piata spalatoriilor mobile care ACUM se formeaza si in Romania !

Afacere in franciza, Spalatorie auto mobila, Protectia mediului, Afacere la cheie, Idei de afaceri. Ecowash Mobile este o franciza lansata in Australia in anul 200 de catre doi fosti. Sub sloganul “Save water, love life”, firma ofera servicii de spalatorie auto fara.


Spalatorie auto - Lalo La ce pret a ajuns aceasta investitie la care ne-ai. Am vazut ca a aparut o oferta de franciza la o spalatorie fara apa, . Franciza ELEVEN ONE WATERLESS CAR WASH “Spalatorie auto mobila. Membrii francizei beneficiaza de preturi si discount-uri speciale pentru distributie.


Spalatorie auto fara apa, dezvoltata in franciza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare