luni, 25 ianuarie 2016

Mocheta cu incalzire

De culoare gri si rezistenta la uzura, mocheta incalzitoare se. Mochetele electrice poate fi utilizate la domiciliu sau la locul de munca atat daca stati în picioare cat si asezati, in special în spatii . De culoare gri si rezistenta la uzura mocheta se potriveste in orice cadru.

Covorul incalzit are in mod natural un limitator de temperatura pentru protectia . Mocheta electrica este de fapt o carpeta flexibila inventata de nemti, acesti adevarati performeri in ceea ce priveste sursele de incalzire . Nano Carpet este o mocheta electrica incalzitoare. Mocheta incalzitoare pentru picioare, papuci, animale companie.

Covorul incalzit are in mod natural un limitator de temperatura pentru protectia impotriva . Atenție: MAGNUM Perfotherm ar trebui să fie utilizat doar ca o sursă suplimentară de încălzire. Ar trebui să existe, de asemenea, o altă sursă principală de . Acest tip de mocheta electrica incalzitoare furnizeaza o caldura confortabila, rapida si eficienta, avand o putere mare, cu un consum de energie redus. Proiectata pentru zonele cu trafic intens, Mocheta Forza ofera calitate si durabilitate.


Adecvata pentru scari, si incalzire prin pardoseala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare