vineri, 29 ianuarie 2016

Bestkids scaune auto

Legislatia in vigoare atesta faptul ca bebelusii si copiii trebuie sa fie transportati in scaune auto pentru copii, adaptate varstei, greutatii sau inaltimii lor. Scaun auto certificat pentru grupele I, II, III - pentru copii cu o greutate cuprinsa intre si kg. Noul scaun auto FreeMove se distinge prin calitate si confort.

Scaune Auto cu Sistem Isofix si Fotolii pentru Masini pentru siguranta copilului dumneavoastra. Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit. Jucarie de activitate dotata cu sunete armonioase, materiale fosnitoare cu diferite texturi si inel de prindere, care faciliteaza fixarea pe carucior, scaun auto sau . Părinte cu copil mic, caut scaun auto.

Dacă te regăsești în această categorie sau vrei să cunoști mai multe detalii despre cum poți alege cea . Scaune Auto Grupa 0-(0-18kg) si Fotolii pentru Masini pentru siguranta copilului dumneavoastra. Caracteristici: Scaunul auto Concord Reverso Plus impresioneaza prin design si siguranta, fiind un scaun auto care respecta in totalitate noua norma de . De curân o mamă ne-a întrebat îngrijorată: „Copiii unei prietene au crescut, iar ea mi-a dat scaunul auto pe care l-a folosit pentru copii ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare