vineri, 8 ianuarie 2016

Cetatuia arges

Manastirea Cetatuia Negru-Voda este o manastire ortodoxa cu obste de calugari aflata in comuna Cetateni, judetul Arges. Manastirea este situata la de . Cea de a treia biserica rupestră din judeţul Argeş este Mănăstirea Cetăţuia Negru Vodă, situată la km de Municipiul Câmpulung - Muscel, pe valea .

Manastirea Cetatuia Negru-Voda este o manastire ortodoxa aflata in comuna Cetateni, judetul Arges. Simtind nevoia de a ma apropia mai mult de Dumnezeu am ales ca sa petrec o zi la Manastirea Cetatuia Negru Voda din judetul Arges. Toate trei sunt în judeţul Argeş, toate au biserici rupestre, cu origini care se. Este vorba de Cetăţuia de Argeş, Nămăieşti şi Corbii de Piatră.


Manastirea Cetatuia Negru-Voda, Judetul Arges, Campulung Muscel. Din 199 schitul a devenit manastire ce tine de Episcopia Argesului. Adormirea Maicii Domnului si Izvorul . Proiectului de promovare turistică “Mănăstirea Cetăţuia Negru Vodă – Legendă și tradiţie”, Primăria comunei Cetăţeni a participat in această toamnă . Mănăstirea Cetăţuia Negru-Vodă este un loc plin de istorie şi cu o bogată încărcătură religioasă. Schitul Cetăţuia Negru-Vodă, vechea denumire a mănăstirii, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare