luni, 25 ianuarie 2016

Therme bucuresti program

Programul de funcționare al Therme București. O zi de luni la Therme București nu seamănă cu o zi de luni la birou. Pagini similareTherme, cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment din.

Therme, cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment din Europa, s-a deschis în București, la minute de oraș. Pagini similareTarifele de acces la Therme București. Dinspre București, mergi pe DNpână ajungi în dreptul Hornbach, în localitatea Balotești; te încadrezi pe banda . Din punct de vedere al eficientei energetice, Therme Bucuresti functioneaza din resurse proprii in proportie de , a precizat Stelian Iacob, .

Therme București se află în afara orașului București, pe DN. Therme București, cel mai mare complex construit de la zero din Europa pentru . Therme Bucuresti, Balotesti, Ilfov, Romania. De Martie la Therme te bucuri de un program special de activități incluse în tariful de acces: măști cu argilă . THERME București, cel mai mare centru din Europa de wellness şi relaxare.


Din ianuarie s-a deschis THERME Bucuresti, cel mai mare centru de wellness, distractie si relaxare bazat pe ape termale. Dincolo de povesti despre succes .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare