joi, 14 ianuarie 2016

Jysk canapele

Vezi gama noastră de canapele extensibile de dimensiuni variate, ideale pentru spațiile mici, care au nevoie de mobilier multifuncțional. La JYSK găsești canapele și seturi de canapele pentru sufragerie, cu sau locuri, cu țesătură rezistentă și arcuri pocket, căptușite cu spumă. Vă oferim o gamă de canapele, mese de sufragerie, scaune, fotolii şi comode pentru televizor. Veţi descoperi o mulţime de seturi diferite de mese şi scaune dar, . Canapea practică cu locuri, ce se transformă cu ușurință într-un pat confortabil.


Husă rezistentă din microfibră catifelată și pernă de șezut din spumă ce-și . Dimensiune după asamblare: Lățime: 2cm, Înălțime: cm, Grosime: cm. Canapea extensibilă HEJLS microfibră gri. Canapea HOLSTEBRO imitatie piele neagră. Canapea locuri GEDSER material nisipiu. Canapea extensibilă HARNDRUP gri deschis.


Canapea cu șezlong GEDSER textil gri. Canapea locuri GEDSER material nisipiu. Canapea BATUM imitatie piele neagră.

Vizitaţi magazinele JYSK pentru a descoperi o oferă extraordinară la toate produsele. Cataloage cu oferte si promotii Canapele disponibile in Kika si JYSK din Bucuresti, Ara Arges, Bacau, Bihor si Botosani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare