marți, 12 ianuarie 2016

Set pensule machiaj avon

AVON (3404-1) Pensulă pentru manichiură french. AVON (2861-3) Set de șabloane pentru machiaj tip smokey eyes și cat eyes. Set de pensule pentru machiaj: contine pensula pentru fata si pensule pentru ochi de.

Dimensiune carcasa: x cm, pensule din peri de nailon. Accesorii pentru machiaj -Machiaj - Avon online. Pensulă pentru aplicarea fardului pentru sprâncene. Mini set de pensule Snowstorm Set de pensule pentru machiaj: contine pensula pentru fata si pensule pentru ochi de dimensiuni diferite: .

Set de pensule - Setul contine pensule: pensula pentru fardul de obraz sau pudrapensula pentru contur de ochi sau fard pentru sprancenepensula . Set de pensule in etui - Avon Color - Pensule profesionisteIdeale atat pentru incepatori cat. Ideale atat pentru incepatori cat si pentru experti, pensule in etui modern cu imprimeu de leopard. Etichete: accesorii-machiaj, machiaj profesionist. Set de pensule în etui: x pensulă pentru fardul de obraz, x pensulă pentru fardul de pleoape, x burețel pentru fardul de . Set pensule pentru machiaj avon gold - Lei, Cosmetice femei, Pensule machiaj.


Lista tuturor produselor AVON disponibile in campania curentă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare