vineri, 7 aprilie 2017

Apartament 2 camere nufarul oradea

Apartamente camere de vanzare Oradea, direct de la proprietar sau prin. Apartamente - Garsoniere de vanzare camere.

De vanzare apartament la mansarda Nufarul Plaza, Oradea. Apartament cam decomandat etaj intermediar Nufarul-Lotus renovat, mobilat,, utilat.

Apartament nou decomandat camere Cartierul Prima Nufarul Oradea . Peste de apartamente de vanzare cu camere in Oradea, nr. Apartament de vânzare camere, în Oradea, zona Nufarul . Apartament lux de vanzare in Nufarul, Oradea, Bihor, Romania. Anunțuri gratuite Apartamente de vânzare din Oradea, Bihor pe Lajumate. EUR Apartament camere ultracentral in strada Iuliu Maniu, Oradea . Anunturi apartamente de vanzare Oradea direct de la proprietari sau de la agentii imobiliare.


Vânzare Apartament camere, Nufaru parter 52util. Titirez iti propune o oferta de vanzare ap.

De vinzare cam Prima, Nufarul, Oradea, decomandat, et suprafata mp, are balcon si loc de parcare. Vanzare Apartament camere Decebal Oradea. Agentia Gaminvest recomanda apartament de vanzare, cu camere in Nufarul, artera principala.


Agentia gaminvest recomanda apartament de vanzare, cu camere in nufarul, artera principala. Apartamentul este in starte foarte buna, semidecomandat, . Santandrei - Bihor Zona: Santandrei camere. Apartament mobilat si utilat in cartierul Prima, Nufarul.


Agentia Imobiliara Imocentral ofera spre vanzare apartament cu camere in Oradea, zona Nufarul. Apartamentul are mp, este situat la parter, este . Inchiriere Apartament camere Nufarul Oradea , Bihor 1€ Data Martie 2017. Dau in chirie apartament cu camere, mobilat si utilat cu masina de spalat, . ALEGE LOCUL CARUIA SA II SPUI ACASA!


Acum te poti muta in orice locatie doresti! PRIMA RESIDENCE e peste tot in Oradea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare