marți, 11 aprilie 2017

Bomboane bucuria pret kg

Oferă-le o cutie cu bomboane aromate din prune uscate și ciocolată neagră. Pret total: lei, Greutate totala: 3g. Compuse din praline învelite cu un strat de ciocolată şi presărate cu foi de napolitane fin fărâmițate, bomboanele Moldova te cuceresc datorită îmbinării .

Prima dată am mâncat bomboane Bucuria, produse în Republica. Am avut ocazia să gust bomboane produse de Fabrica 'Bucuria' din Chişinău. In Auchan, mi-a zis cineva ca au magazin, insa preturile sunt cel putin duble fata de cele din. Varietatea enormă de denumiri de bomboane, ciocolată, zefir, marmeladă, biscuiţi, alte dulciuri variate produse de SA „Bucuria” a devenit demult, de rând cu .

Bucuria: cu struguri, visine, lichior, fondant sau ciocolata alba. Bomboane 'Amapola' cu migdale si cocos 1gr. Dulciuri 'Amapola' cu alune de pădure și vanilie,150g. Fabrica Bucuria, cel mai mare producător de bomboane din ţară,.


Preturile sunt destul de mari iar denumirile tipic moldovenesti. Cam de lei un kilogram de Do-re-mi, unul de Grilaj si Chisinaul de Seara . Bomboană de ciocolată şi vafele cu umplutură de arahide prăjite şi magiun de fructe între două foi de vafele. Este acoperită cu glazură clasică de ciocolată.


Deci unde se gasesc bomboanele Bucuria?

Cel mai mare producător de bomboane din Moldova a majorat preţurile cu. Bucuria a fost astăzi, pentru amatorii de dulce, mai mult un motiv de întristare. Un kilogram de bomboane de ciocolată, care putea fi cumpărat cu . Bomboane glazurate cu ciocolata si miez savuros cu amestec de pruna.


Praline glasate cu ciocolata, cu umplutura de unt de cocos, arahide si fulgi de cocos. Bomboane fine glazurate cu ciocolata, cu două straturi in interior - unul spumos si usor, altul - din jeleu cu extract de struguri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare