joi, 20 aprilie 2017

Blana ecologica metraj

Home Magazin Products tagged “Blana sintetica metraj”. Avem pe stoc blana artificiala pentru captuseala confectii. Compozitie bumbac poliester.

Cea mai potrivita alegere de materiale textile cand este vorba de blana sintetica pentru o vestimentatie aparte, la un foarte bun raport calitate-pret. Material blana artificiala metraj guler imitatie nurca - Lei, Accesorii moda, Fulare Dama. Alege din oferte pentru blana artificiala.


Blana artificiala - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

De la stofe, plușuri, materiale similare catifelei la imitație de blană, piele ecologică, mușamale și piele naturală. BLANA SINTETICA - IMPORT AMERICA LATIME 1.

Metraj modern, blana ecologica, animal print. Metraj modern, animal print, moale, fin si usor, in dungi, in culorile bej-maro-negru. Metraj Blana Ecologica - lichidare stoc huse de pat,perdele metraj, vand perdele metraj (import germania), executam diverse . Se recomanda: - Spalare cu mana sau in masina de spalat la 30-grade fara inalbitor, - Sa se centrifugheze usor, - Sa se usuce prin zvantare - A nu se curata . Blana Artificiala, Texline va ofera blana artificiala la pretul de lei m. La cerere sunt disponibile mostre gratuite ramanand in sarcina dumneavoastra . Vand geaca de piele intoarsa cu blana artificiala pe interior.


Cumpărături Ieftine Blană Piele? Avem un an grozav 20Blană Piele la ofertă. Cumpără Ieftin Blană Piele online astăzi la lightinthebox.


Oferte BLANA ECOLOGICA METRAJ - Vanzari, Cumparari, Servicii BLANA ECOLOGICA METRAJ - catalog online si anunturi. Lunga, scurta, grosa, cu blana fina, naturala sau sintetica - haina de blana este o tendinta foarte la moda in 2012. Daca sezoanele trecute foarte in trend au fost . Certificare ecologică și sanitară: Oeko-Tex.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare