joi, 27 aprilie 2017

Fundatia crucea albgalbena din romania

Fundaţia Crucea Alb Galbenă vă oferă servicii medicale de calitate! Fundatia Crucea Alb Galbenă România (CAGR) este unul din pionierii in dezvoltarea serviciilor de îngrijiri socio-medicale la domiciliu si are o activitate de peste . Fundatia Crucea Alb-Galbena Romania, București.

Oferim servicii de ingrijire medicala la. In mai 201 proiectul “Sevicii Medicale la Domiciliu” al Fundatiei Crucea Alb Galbena, desfasurat in colaborare cu United Way Romania, . Fundația Crucea Alb-Galbenă Buzău. Putem face numai lucruri mici, dar cu multa dragoste.

Fundatia Crucea Alb – Galbena Romania (CAGR), cu o existenta de ani, ofera servicii medicale la domiciliu pacientilor cu boli cronice, . Speranta bolnavilor nevoiasi din Constanta a devenit Crucea Alb-Galbena. Fundatia belgiana care functioneaza pe langa Catedrala .

ID000 FUNDATIA CRUCEA ALB GALBENA DIN ROMANIA, BUCURESTI, Bd. FUNDAŢIA CRUCEA ALB GALBENĂ, BAIA MARE. Informaţii de contact, telefon, adresă.


Denumire: Fundatia Crucea Alb-Galbena Romania-Filiala Targoviste White and Yellow Cross. Crucea Alb-Galbenă este o fundaţie nonguvernamentală, nonprofit, care se ocupă de îngrijiri medico-sociale la domiciliu. Obiectivul general al Fundatiei CAGR Filiala Constanta este acela de a crește accesul și furnizarea de servicii sociale și de bază pentru grupurile vulnerabile, . Se împlinesc ani de funcţionare pentru primul serviciu de îngrijiri medicale la domiciliu, creat în România - Fundaţia Crucea Alb-Galbenă. Afilierea la organisme nationale sau internationale: Fundatia noastra este o filiala a Crucii Alb Galbene Romania, care la randul ei a incheiat . Actiunea a fost posibila cu ajutorul Fundatiei Crucea Alb-Galbena.


Asociatii si fundatii umanitare bucuresti: Fundatia Crucea Alb Galbena Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare