vineri, 7 aprilie 2017

Ozonarea sangelui

Terapia cu ozon, ozonarea, este cunoscuta pentru minunatele ei efecte. Cele mai multe semne de intrebare legate de siguranta ozonoterapiei se refera la ozonarea sangelui. Este un lucru bine stiut ca, atunci cand este inhalat de .

Ozonarea - tinerete fara celulita si batranete fara dureri - Terapia cu ozon,. Aceasta metoda necesita indepartarea unei mici cantitati de sange . Are nevoie de oxigen singlet (adica O1), iar una dintre cele mai simple modalitati de a obtine oxigen singlete este ozonarea sangelui. Prima ar fi autohemoterapia majoră, o procedură prin care se extrage o cantitate de 1- 2ml de sânge venos şi se ozonizează, fiind apoi .

Refacerea funcţiei de transport de oxigen a sângelui. Administrarea amestecului de oxigen şi ozon duce la creşterea cantităţii de oxigen în sânge, astfel . Ozonarea este solicitata in probleme articulare, reumatismale, stres si oboseala. H-ul, se activeaza circulatia sangelui. Ozonarea este solicitată în probleme articulare, reumatismale, stres și.


Aceasta metoda necesita indepartarea unei mici cantitati de sange din corp , apoi OZONAREA acestui sange si reintroducerea sangelui ozanat . Aceasta forma de oxigen pur introdus in sange face imposibil ca. Ozonarea este solicitatã în probleme articulare, reumatismale, stres si . Metoda de prevenire si tratare a multor boli.

Ozonul ridică în mod semnificativ nivelul de oxigen din sânge pentru. TNF au fost eliberate imediat după ozonare. Dupa cum am spus si pe contul meu vechi,acest dispozitiv este ceva revolutionar. Refacerea funcţiei de transport a oxigenului a sângelui.


Autohemoterapia minoră constă în prelevarea a 10-ml de sânge venos care este. Ozonarea apei potabile, care datorită învechirii instalaţiilor are o calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare