vineri, 14 aprilie 2017

Fogger apicol de vanzare

Acum zile - 2lei: Aparatele sunt noi confecționate de către mine și probate înainte de expediere. APARATUL BENEFICIAZA DE GARANTIE TIMP DE 6 . B, 1024x5- vizualizat 17ori.

Fogger butan pentru uz apicol, imbunatatit. Va multumesc anticipat si un an nou fericit si cu multe vanzari. Fogger importat in Romania de Stuparul.


Teava aia lunga demontabila nu aveti de vanzare si separat? Se observa cat de usor se aplica tratamentul familiilor de albine cu ajutorul acestui dispozitiv Fogger. Se foloseste in efectuarea tratamentului impotriva acarianului Varroa Jacobsoni. Fogger - 2Lei, Petshop, Apicultura.


Cu serpentina din fier la pretul de 2lei Cu serpentina din INOX la pretul de 2lei Fogger butan pentru uz apicol, imbunatatit. Tratamente Remetea Mare, Vand fogger vita dm cu spirala de inox- tratat stupi contra varoua. Furetto original Furetto este un aparat apicol pentru tratamente anti Varroa. Se foloseste cu ulei de parafina si medicamente care contin substanta activa .

Aparat pentru tratamentul antivarowa. Se recomanda folosirea amestecului de amitraz ( Taktic , varachet, mitak) 6-8ml ,la 1ml de ulei de parafina. Efectuarea tratamentului antivarroa de primavara folosind Fogger.


Reducerea timpului de lucru in stupina. Distribuitor de Echipamente si Accesorii Apicole - Producator Hrana Albine, Miere si Derivate Apicole, Biostimulatori si Suplimente hidrosolubile de uz apicol, . Apicultura si stuparit in Romania, apicultura, albine, miere. Buna, tocmai ce mi-am comandat un aparat, Fogger, si observ ca recomandarile . Echipamente si Utilaje Apicole, Centrifugi apicole, Stupi, dalti, rame, hranitoare.


Tratamente BUCOVAT , Descrierevand fogger Vita DM editia a-3-a Pentru tratat albine impotriva acarianului varroua Jacobson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare