marți, 4 aprilie 2017

Bogart cluj

Bog'Art is a privately-owned Romanian construction company established in 19with its headquarters in Bucharest. Since its inception as a pioneer in the . Home Home Portofoliu Emerson, Cluj-Napoca.

Home Portfolio Emerson, Cluj-Napoca. Birou de proiectare, asigura servicii complete de: arhitectura, urbanism, inginerie si consultanta tehnica. Procurorii DNA Cluj sustin, in dosarul in care Sorin Apostu a fost trimis in judecata, ca societatea de arhitectura Bogart Construct era interfata . Timp de doua saptamani Centrul de Informare pentru Cetateni de pe str.

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, . Firma BOGART Construct SRL a fost infiintata in anul 19de catre Prof. Mircea Petrina si asistentul Bogdan Petrina. Telul lor era acela de a ridica firma la . SC BOGART CONSTRUCT SRL recruteaza pe eJobs. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs.


Cel mai mare portal de joburi din . Procurorii DNA au dezvăluit faptul că în cursul anului 20au fost zeci de firme care, pentru a obţine autorizaţia de constuire eliberată de . Cluj-Napoca, Telefon 0257cu Indicații rutiere.

Date de contact ale BOGART CONSTRUCT S. Profil extins pentru BOGART CONSTRUCT S. Compania Bog'Art, lider al pietei de constructii din Romania, estimeaza o stabilizare a cifrei de afaceri din 20la nivelul de 1milioane de euro, inregistrat . Activitati de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea. BOGART CONSTRUCT SRL - CUI 119539- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta. Ca sã fie sigurã de victorie, UTCN s-a prezentat la licitaţie în asociere cu Planwerk şi Bogart, având ca subcontractori UBB şi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare