luni, 24 aprilie 2017

Preturi spalatorie auto pitesti

Spalatorie Auto Pitesti, Non-Stop, Dezinfectie Autoutilitare Transport Alimente, Spalat exterior, Curatat interior, Bord si Panouri Usi, Tapiterie din Piele si Textila, .

Degresare caroserie si spalare cu spuma activa; Tratament antistatic caroserie; Tratament anvelope; Aspirat habitaclu si portbagaj; Spalare presuri . Descoperă Spălătorii şi curăţătorii auto în Pitești cu ajutorul prietenilor tăi. Cele mai bune servicii la cel mai bun pret din oras! Spalatorii Auto in Arges - Spalatorii Auto din toate judetele.

Angajez Personal Spalatorie Auto Pitesti. Locuri de munca Alte locuri de munca. Manometru MTM Hidro 3bar pentru grup pompat spalatorie auto nou.


Spalatorie auto Pitesti, preturi spalatorie auto Pitesti, oferta spalatorie auto Pitesti.

Noi preturi la Spalatoria Auto Pitesti - Profesional Wash Car. Incepand cu data de martie 201 lista de preturi la Serviciile standard si . Descoperiti spalatorie auto la preturi reduse (produse). Localitate: Pitesti Judet: Arges Transportator. Condiţiile meteo şi nu numai pot lăsa amprente vizibile pe maşina ta. Spălătoriile MOL îţi stau la dispoziţie pentru a reda farmecul maşinii tale.


Nu este spălătorie auto din Piteşti unde să nu existe la spalat sau la uscat macar un covor. Din câte am auzit, sunt două variante pentru spălătoria self-service în benzinărie: OMV şi Lukoil. La OMV preţul unei fise de minute este lei, la Lukoil pentru minute plăteşti lei. Pentru interior cel mai ieftin aspirator auto + pachet de servetele cu silicon. Pachet profesional curatare tapiterie + exterior + anvelope + constatare auto gratuita in.


La spalatoria noastra te asteapta o echipa tanara si profesionista care . Lista statii MOL cu spalatorii auto. Gaseste cea mai apropiata spalatorie auto din Arges.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare