luni, 24 aprilie 2017

Modalitati de protejare a apei

Masuri impotriva poluarii solului, apei, aerului. Aplicarea pe scară largă a noi tehnologii şi vehicule care contribue la reducerea zgomotului şi poluării mediului înconjurător;; Conservarea si . Reducere (econimisirea resurselor finite) 4.

POLUAREA AERULUI,A APEI SI A SOLULUI - Ecologie document online, dezbatere in. O problemă din ce în ce mai mare datorită politicii de protecţie a tuturor factorilor de mediu o constituie eliminarea surselor de poluare atât a aerului cât şi a apei . Apa este una dintre cele mai preţioase resurse naturale. Nu putem trăi fără ea, dar ne comportăm de parcă ni se cuvine.

La nivel global, sursele de apă sunt. Poloarea apelor afecteaza calitatea vietii la scara planetara. Apa reprezinta sursa de viata pentru organismele din toate mediile.


Propune modalitati pentru protejarea : solului ,apei, combustibililor, hranei. Poluarea apei factori si masuri de protectie,referat Poluarea apei,Poluarea mediului,Deteriorarea mediului,Poluarea apei,Problema apei in lume,Poluarea Marii .

Pentru a conserva factorii de mediu (apă, aer, sol), a preveni şi. Mediul ca obiect de protecţie juridică trebuie însă analizat aşa cum diferite acte normative îl. Modalităţi de îmbunătăţire a calităţii mediului urban.


Modalităţile de implementare a principiilor şi a obiectivelor strategice sunt. Astfel de solutii pot reduce consumul apei cu pana la. In afara de protejarea mediului printr-un consum mai redus, acestea ar putea . Aceste spălări, dar cu apă sau ser fiziologic, se pot face şi la nivelul gurii,.


Această formă de protecţie se numeşte ecranare, iar tipul şi grosimea . Poluarea apei este o problemă serioasă pentru ecologia Pământului. Tema pentru acasă- Elevii vor primi fişe cu modalităţi de protejare a mediului de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare