joi, 20 aprilie 2017

Banci stradale preturi

Banci stradale de la producatori, importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Banci stradale pentru odihna, realizate din structura solida cu laterale metalice, beton. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria BANCI.

Preturi pentru BANCI de la 6lei. Sterge din Salvate Salveaza cautarea. Bancile stradale sunt executate in variante constructive diferite ,compuse din. Administratia locala a achizitionat mobilier urban la preturi suspect de mari, printre care banci stradale de circa 8. Cadru si picioare din fonta placi din lemn de brad (doua pe spatar si trei pe sezut) Dimensiuni: 16x 6x 7mm.


Oferte produse si servicii: banci stradale. Bănci Parc, Stradale, urbane cu picioare metalice sau fontă si elemente lemn de rășinoase, stejar, salcâm și fag. Bănci pentru Parcuri și stradale pot fi cu .

Cu un design modern, modelele noastre de banci de odihna confera. Cu modelele noastre de bănci de odihnă alegeţi cel mai bun raport calitate preţ de . Pret: Click aici pentru cerere de oferta (e-mail). EXECUTAM LA COMANDA ORICE TIPOMODEL DE BANCA STRADALA DUPA DORINTA CLIENTULUI. Banca stradala din metal si lemn pin.


Banca Stradala Fara Spatar si Picioare Beton. Banca stradala oferita de Urban Market SRL. Pret accesibil si livarare oriunde in Romania. Banca stradala pentru exterior - Urban Market. Montajul se realizeaza in baza unei programari si nu este inclus in pretul echipamentului.


Se poate folosi ca o bancă standar în tronsoane scurte sau ca un element nesfârșit. Durabilitatea şi statornicia merg mână în mână cu liniile pure. Bancos de exteriores fabricados en madera, acero, hierro, fundición dúctil, aluminio y materiales reciclados.


Banca de sezut cadru metalic fonta aluminiu metal stradala pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare