vineri, 21 aprilie 2017

Casa rusu mobila

Mobilier produs din PAL: grosime mm. SC CASA RUSU SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al . Catalog Mobila Casa Rusu Noi Oferte valabile in perioada 2015-2016!

Casa Rusu magazin de mobilier cu o experienta de de ani! Aici gasesti ultimele cataloage Casa Rusu! Casa Rusu reprezintă divizia de retail a companiei Rus Savitar și se.


Dormitoare - Casa Rusu I Mobila Decoratiuni.

Sisteme modulare pentru Sufragerii - un mod economic si pragmatic de personalizare a sufrageriilor. Masa sticla pt living cu scaune piele Casa Rusu. Mobila - Decoratiuni Sufragerie.


Despre Casa Rusu magazin de mobila - Am vizitat show room-ul lor din Carrefour Vitantis si am ramas placut impresionat de produse si.

Societate infiintata in 19avand ca obiect de activitate productia de mobilier din PAL melaminat de serie mare, RUS SAVITAR este ca marime al doilea . Retailerul autohton Casa Rusu, parte a celui mai mare producător de mobilă din România, Rus Savitar, va inaugura primul său super store din . Timişorenii de la Casa Rusu au în plan deschiderea a trei magazine de mobilă şi decoraţiuni de tip super store în Cluj, Braşov şi Timişoara. Casa Rusu, x Fototapet 8-4Star Wars + Fototapet 8-4Frozen, 1x Lenjerie de pat single Y23. Rus Savitar este o companie producătoare de mobilă din România. Divizia de retail a companiei operează sub brandul Casa Rusu și numără magazine.


Casa Rusu are deja şapte magazine proprii de mobilă în Timişoara,. Magazinele sub franciză Casa Rusu vor comercializa toată gama de . Home Compania Portofoliu proiecte Retailer de mobila: CASA RUSU . Casa Rusu aduce pentru prima dată în România o tehnologie de imprimare a fotografiilor şi imaginilor foarte avansată, care poate reproduce .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare