joi, 20 aprilie 2017

Bog'art srl

Bog'Art is a privately-owned Romanian construction company established in 19with its headquarters in Bucharest. Since its inception as a pioneer in the . Pagini similareCompania Bog'Art, lider al pietei de constructii din Romania, estimeaza o stabilizare a cifrei de afaceri din 20la nivelul de 1milioane de euro, inregistrat .

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . BOG 'ART SRL - CUI 174- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta. Vezi galeria foto Sorin Greu, directorul general al Bog'Art SRL: Clienţii nu mai acordă avansuri, astfel că firmele de construcţii trebuie să . Bog'Art is a privately-owned Romanian construction company.


In cadrul sortimentului de servicii de cleaning prestate de catre S. Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la Bog Art SRL. Date de identificare pentru BOG ART SRL. Codul de identificare fiscala: 17487.


SC BOGART CONSTRUCT SRL recruteaza pe eJobs. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din . Find executives and the latest company news.

Universitatea Tehnica de Constructii - Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole (BUCURESTI) (BUCURESTI), ROMANIA. Compania Bog'Art SR, cu sediul in Bucuresti, este o firma privata infiintata in anul 1991. Aici gasesti toate stirile legate de Bog'Art, prezentari, exclusivitati, topuri si informatii actualizate si . BogArt s-a remarcat drept unul dintre principalii antreprenori pe piaţa construcţiilor. Obiectivul este unul realist, având în vedere că BogArt SRL are deja . Head of MEP Department la SC BOG'ART SRL.


Locația: România; Sector de activitate: Construcții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare