luni, 24 aprilie 2017

Impletituri sfoara canepa

Iti propunem cateva idei cu decoratiuni din sfoara pe care le poti face la tine. Si oglinda poate primi o rama noua, realizata din sfoara impletita. Lucrari artizanale craft works mestesuguri din sfoara.

Tutorial impletituri din hartie - cum se incepe. Prima data ai nevoie de un inel de plastic-cele de la draperii. Iti trebuie sfoara de canepa-de saltele-asa se numeste. Ca sa confectionezi un panou decorativ iti trebuie: un ghem de sfoara groasa; un bat de frigarui; culori de .

La cosulet sfoara se atarna pe un suport rotund si impletitura este aceeasi. Se impleteste tot din ata de canepa ,dar mai subtire si mai moale. Impletituri din sfoara pentru moment modele disponibile.


Suporturi prin agatare impletite ptr. Anunturi sfoara canepa - sfoara canepa. Geanta crosetata din sfoara de canepa si bumbac. Poţi introduce în decoraţiunile pentru pereţi sfoara sau orice altă împletitură din nuiele sau fire de cânepă; de exemplu, lambriurile pot fi . Poate fi folosit in scopuri decorative la imbracarea vazelor, impletituri, diferite ornamente cu tematica rustica, agatatori ghirlande, etc.


Impletituri manuale din sfoara de canepa.

Latura ochiului si dimensiunile in functie de proiectul dvs. Pot fi ultilizate pentru protectii la patutu. Pe lângă țesături și covoare găsești și sfori din iută de diferite. Nu știam că e din iută, la fel cum nu știam că iuta este deseori confundată cu cânepa. Aparent uşor de realizat, aceste împletituri din sfoară de cânepă necesită multă migală, intuiţie estetică şi o doză importantă de răbdare.


La inceput, pui fire de sfoara de metri. Dupa care le pui in doua, iar la mijloc faci o bucla care o s-o infasori intr-un fir de sfoara subtire si . Funie impletita din in natural, cu lungimea m, diametrul 7-mm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare