luni, 24 aprilie 2017

Marker corector mobila

Cumpara Set marker corector Koh-I-Noor pentru mobila, buc online de la eMAG la pret avantajos. Marker corector pentru mobila Artline,de culori diferite. Marker cu vârf teșit pentru mobilier din lemn (retușuri), 2.

Marker cu vârf teșit cu grosime de scriere de - mm. Koh-I-Noor Hardtmuth: Set Marker gros cu LAC CORECTOR pentru MOBILA - varf tesit, ÷ 5mm, nuante: pentru: moli fag, stejar, mahon, mahon rosu . Marker corector pentru retus in urma zgarieturilor, pentru mobila din pal sau mdf. Cele creioane de ceară cu nuante diferite, sunt concepute pentru a umple și ascunde zgârieturile și fisurile adânci in mobila, parchet etc.

Marker pentru retus - Holz Profix. Marker corector colorat - Holzmarker. Recomandata in special pentru mobila antica si valoroasa. Co Dimensiune (mm), Finisaj, Pret.

Recomandat pentru reparatii minore ale mobilei fabricate din lemn masiv ori a furnirului. Ceara corectoare (galben pai U107). Marker corector colorat pentru lemn Holzmarker - Marker corector opac, acrilic. Permite retusare cu vopsea rezistenta la lumina, a tuturor susprafetelor de lemn.


Marker pentru furnituri din lemn ARTLINE Markere speciale, carioci, carioca. Koh-I-Noor Set Marker gros cu Lac corector pentru Mobila varf tesit 5mm Lista de preturi - cel mai mic pret, preturi. Poti folosi un marker la culoarea mobilei respective.


Zgarieturile de pe suprafata mobilei se pot masca cu fluid corector de la masina de scris . Cu ajutorul unui marker sau creion corector pentru mobila este mult mai usor sa repari micile zgarieturi, fasiile decolorate sau alte imperfectiuni care afectea. Marker pentru retusul zgarieturile de pe suprafete din furnituri, scaune, scari, podea. MArkr pentru mobilier din lemn (retuşuri), vârf tesit 2-5mm, Artline Mareste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare