marți, 11 aprilie 2017

Atelier retus iasi

Atelier retus Iasi PERFECT e mereu la indemana ta cand ai nevoie de cateva modificari. Fie ca vrei sa-ti scurtezi o pereche de blugi, fie ca vrei . Perfect – atelier retus din Iasi: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice.

Tailor's oferta servicii de retus si croitorie articole de vestimentatie de dama si de barbati executate la un inalt standard de calitate. Atelier de Croitorie si Retus, Iasi. Artă născută din tradiții strămoșești.

Adauga Croitorie si retus la lista de cumparaturi. Atelier de modă și croitorie în Iaşi. Servicii de croitorie, in special servicii de retus.


Dacă ești un reprezentant autorizat . Atelierul nostru va ofera servicii de creatie vestimentara si retus. Pentru iubitorii de vestimentatie traditionala, executam ii stilizate, unice, . Descriere: Reparatii imbracaminte. RON in loc de RON pentru Retus (scurtat) Fusta sau Pantalon! Modifica hainele dupa bunul plac cu reducere numai la Atelier .

Iasi, vis-a-vis de Posta Mare Program: . Daca ai un program incarcat si nu ai timp pentru a veni la un atelier de retus,ne suni si venim noi la dumneavoastra. ARHIVAIulius Mall Iași septembrie 20Intrarea libera. Flori de Portocal”şi atelierul de retuş „Perfect”. Croitorie - Hala Centrala din Iasi. Reducere - Modifica hainele dupa bunul plac!


Doar lei in loc de lei pentru Retus (scurtat) Fusta sau Pantalon numai la Atelierul de Creatie, Design si Retus. Responsabilitati: Sc Sandra Srl - atelier retus confectii textile in incinta Moldova Mall Iasi, responsabilitatea mea find aceea ce a prelua si preda comenzile . Are una dintre cele mai luxoase masini din Iasi, dar nu are bani de. Angajez confectionera pentru atelier de retus program ore salar motivant,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare