vineri, 21 aprilie 2017

Spalare auto cu jet de abur

Prezentare Spalare auto fara apa, masina f murdara,cu SfaEco. Iasi 0777- demonstatie live spalatorie cu aburi. Servicii profesionale de curatare, igienizare si cosmetizare interioare auto cu jet de aburi.

Utilaje de spalat cu jet de aburi AUXIGREEN sunt disponibile in�versiuni. Masina pentru spalat automobile pe baza de jet de aburi intensificat (cu furtune). Domeniul detailingului auto este mereu in dezvoltare, asa ca e normal.


SPALATORIE AUTO ECOLOGICA CU JET ABUR.

Cu noul sistem revolutionar pe baza de aburi, AburJet asigura o curatenie eficienta si calitativa a . In mai putin de oră usuca salonul cu un jet puternic de aer cald. Spalatorie AUto prin sistem cu aburi - Primul meu topic cu o intrebare despre ce am vazut zilele acestea pe internet. Vreau sa imi deschid o spalatorie mobila cu jet de aburi, m-ar ajunge undeva pe la 80de euro dar ma intereseaza parerile .

Spalare auto ecologica cu aburi polish profesional wash clean perfect. DSC086DSC086DSC086DSC08689. Spalarea si curatarea cu jet de abur fierbinte este ultima si cea mai eficienta metoda in “car wash” si “car care”.


Masina pentru spalat automobile pe baza de jet de aburi intensificat (Clean 17CLD) cu doua posturi de lucru. Se curata cu aparatul cu jet de aburi chederele usilor, plafonul, stalpii . Folosim cea mai eficienta metoda de spalare a tapiteriei auto: jetul de abur intensificat ce . Folosim cea mai eficienta metoda de spalare a tapiteriei auto: jetul de abur intensificat ce curata in profunzime si igienizeaza tot interiorul. Etichete: afacere profitabila, francize si oportunitati, spalatorie auto mobila.


Vand aparat cu jet de abur intensificat ecologica pentru spalatorie auto in parcati . Descoperiti utilaje spalatorie auto la preturi reduse (produse).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare