luni, 3 aprilie 2017

Side grup chiajna

Locuri de munca Chiajna, la SC SIDE GRUP SRL. JoburiChiajna la SC SIDE GRUP SRL. Pentru angajari la SC SIDE GRUP SRL poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi part-time sau full-time.

Operator depozit - Chiajna in București. SC SIDE GRUP SRL - PUNCT DE LUCRU Chiajna CUI 33954173. Informatii preluate de pe mfinante.


Informatii complete despre SIDE GRUP SRL - PUNCT DE LUCRU cui 33954173.

De la adresa, date de contact, cifra de afaceri pana la procesele in care este . Side Grup este o companie cu o vechime de peste ani pe piata din Romania, flexibila si dinamica, liderul pietei nationale de curatenie si igiena oferind . SIDE GRUP este o companie infiintata in 200 care distribuie pe plan national produse, echipamente si accesorii pentru intretinerea curateniei si igienei . Compania side grup angajeaza manipulant depozit pt Punctul de lucru din Chiajna. Locatie : depozit Sos de Centura Chiajna 13A, Ilfov incinta Key Logistic 2. Adjunct sef depozit Chiajna la SIDE GRUP. Locația: România; Sector de activitate: Logistică și lanț de aprovizionare .

Date de contact, bilanturi, informatii financiare . Key Logistic Center (KLC) este o dezvoltare logistică situată pe Sos. Două clădiri separate (2m²) și o clădire de birouri (m²) . Informaţii de contact, telefon, adresă. Aşa s-a născut Side Grup, o firmă de distribuţie de consumabile pentru HoReCa - hoteluri, restaurante, cafenele. Cele mai de top locații pentru a găsi locuri de muncă sunt Otopeni, Chiajna, Balotești,. Produsele din portofoliul Side Grup au un standard inalt de calitate, . Tuşierul semnalizează însă off-side la Daniel Niculae, dar reluările lasă loc.


Rapid a dominat în prima repriză, a reuşit să înscrie, iar Chiajna este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare