miercuri, 26 aprilie 2017

Nebulizator ulv

Nebulizator ULV electric cu actionare manuala se foloseste foarte usor fiind electric. Este perfect pentru lucrarile interioare dar si exterioare de dezinsectie si . Nebulizatoarele sunt echipamente de dezinsectie ULV, ce pulverizeaza particule foarte fine sub forma de ceata rece.

Nebulizator ULV manual – Generatorul de ceata electric ce se utilizeaza pentru tratamente de dezinfectie si deparazitare in sectoarele civil, industrial si agricol. Flex a lite 26este un nebulizator generator de ceata rece, cu aplicator de mana pentru tratamente ULV de dezinsectie si dezinfectie. Un nebulizator electric ULV iti va fi de mare ajutor in operatiunile de dezinfectie si deparazitare efectuate in cadrul spatiilor vizate.

FLEX A LITE (modelul 2600) este un aplicator de. Generatorul ULV VectorFog C1este un. Alimentare: motor electric de 220 . Oferte produse si servicii: nebulizator ulv. Producatori, distribuitori, furnizori - NEBULIZATOR ELECTRIC ULV-GENERATOR DE.


Nebulizator Electric Spray ULV (generator ceata) - Generatorul de ceata ULV este o mica unitate generatoare de ceata, pentru realizarea dezinfectiei in interior, . Lista de adrese de internet, bazat pe cautare pe cuvinte cheie. IMPORTANT: Inainte de utilizare, va rugam sa cititi cu atentie si in intregime instructiunile de . Nebullizarea la rece permite o aplicare a .

Generator de ceata electric Alimentare: motor electric de 2V-Hz sau 1V-Hz. Tinand cont de toate aceste detalii, este important sa luati in calcul utilizarea acestui serviciu dezinfectie nebulizare ULV. Ansamblul acţiunilor (mijloacelor şi metodelor) de combatere a insectelor şi acarienilor care pot vehicula şi transmite boli . Aparatura necesara tratamentului : Dezinsectie Carii de lemn. Pentru efectul scontat tratamentul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare