marți, 25 aprilie 2017

Spalatorie auto galati cosbuc

Gaseste cea mai apropiata spalatorie auto din Galati. Rezultate de la pana la din spalatorii auto gasite. Auto, spalatorii, Express Spalatoria auto Express.

Contact: 0312070985PrograLuni – duminica: . Berin Spalatorie din Galati: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Cristal Spalatorie din Galati: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Nufărul White NON-STOP spălătorie auto din Galați care își.

Cati oameni vor vedea CEL MAI IMPORTANT MECI la El Clasico Galati ? Propunere de afacere, o oportunitate de investitie intr-o locatie functionala si profitabila, un bussines la cheie. Proprietate privata formata din teren .

Esti in cautarea unei spalatorii auto in Galati? Vezi care e adresa spalatoriei Berin si care. Vezi mai multe despre Quick Car Wash din Galati, care te asteapta cu cele mai bune produse si servicii de spalatorie auto cu aburi.


Adresa: Bulevardul George Cosbuc 16 Galati, judetul Galati. Escort SRL Galati - Green Line, spalatorii ecologice . Vand spalatorie auto , rampe , plus sala de asteptare , spalatoria are. Spălătoria auto Pruty Group, amplasată de bulevardul George Coşbuc, a fost sancţionată în urma unor reclamaţii primite de la persoane care . Această spălătorie auto se bate în amenzi cu Arcellor Mittal. Poziţia de lider naţional al poluării, pe care combinatul siderurgic gălăţean o are de ani buni,. Ateliere auto din Romania, cu o gama larga de servicii!


Domeniile de activitate sunt :Servicii de spalatorie AUTO, Service roti, Cosmetica AUTO, Creatie si Productie Publicitara, Stampile pentru societati comerciale, . Echipament spalatorii auto, sistem de spălare perie frecare, atingeți spalatorie auto gratuit, spala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare