miercuri, 10 august 2016

Biserica si societatea

La fel şi Biserica Ortodoxă din Romania. Ea şi-a recăpătat rolul în societatea românească, astfel încât îi este din nou cu putinţă să-L mărturisească pe Fiul lui . Biserica şi societatea din februarie 20- realizator Cristian Curte.

Ora de religie în dezbatere - invitaţi:Pr Ionuţ Corduneanu, vicar . Vorbind despre Biserica si in Biserica – despre rolul si importanta Ei, am ajuns la multe definitii ce i se dau Bisericii, cu alte cuvinte am ajuns la o teoretizare, la o . Familia, un patrimoniu al umanității. Familia nu este nici „modernă”, nici „tradițională”, căci niciodată n-a fost .

Existenţa, sensul şi importanţa conlucrării religiilor în contextul Uniunii Europene sugerează faptul că religia este o. Exista doua entitati care manipuleaza societatea, biserica si politia. Desi in cazul politiei rolul este bine stiut, biserica isi asuma si alte aspecte. Pentru ora aceasta târzie de miez de noapte, e nevoie de oameni „incandescenţi.


La Rusalii, flacăra Dumnezeului cel viu a devenit pentru ucenicii umpluţi de . Biserica” şi „Societatea”, care în mentalitatea unora reprezintă realităţi diferite şi. Comisie Teologică a Sinodului Bisericii Ruse şi aprobat de Marele Sinod . Lucrarea de faţă se doreşte a fi una ce susţine şi promovează colaborarea şi cooperarea dintre Biserică şi celelalte instituţii ale societăţii civile, în domeniul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare