vineri, 26 august 2016

Solutie de sters praful facuta in casa

Cele mai eficiente ingrediente pentru curatat casa sunt bicarbonatul de sodiu, zeama de. Aceasta poate fi facuta din zeama de lamaie cu bicarbonat de sodiu. Pulverizeaza solutia direct pe carpa cu care vrei sa stergi mobila si apoi lustruieste suprafata dorita.

Aceasta este o modalitate excelenta de indepartare a prafului si petelor. De ce nu trebuie sa iti lipseasca lamaile din casa. Solutie pentru mobila, facuta in casa. Solutiile de curatat pe care le gasim in magazine sunt pline de chimicale si deseori nu sterg praful, ci lasa o pelicula neplacuta pe suprafata .

Ai nevoie doar de ingrediente pe care cu siguranţă le ai in casă. Sticla cu dispozitiv de stropit de la solutiile de curatat geamuri. Se toarna cateva picaturi pe carpa de sters praful si se sterge suprafata . Aproape în fiecare zi faci curat în casă, dar tot nu reuşeşti să scapi de praf. Deşi ai încercat toate soluţiile de curăţare, praful se depune din nou la doar. Oricine vrea o casa curata, dar curat in zilele noastre inseamna mai mult.


Curatati actiunile voastre de curatenie prin renuntarea la produsele comerciale si toxice in favoarea celor facute in casa. Bicarbonat de sodiu (praf de copt): frecare, albire. Tot pentru inlaturarea petelor puteti incerca produse precum solutia din .

Articole din soluţii curăţare homemade scrise de Simona. Soluţie făcută în casă pentru curăţarea mobilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare