joi, 11 august 2016

Test chlamydia pret farmacie

Veneris – Unica gama de teste rapide din Romania, pentru depistarea. Testele Veneris sunt prezente in peste 15de farmacii din intreaga tara. Testele Veneris au preturi accesibile pentru fiecare, astfel incat sa se poate.

E lucru hotarat: vrei sa scapi de caloriile care s-au adunat de sarbatori si sa-ti recapeti la silueta de invidiat. Testul Veneris pentru Chlamydia este un test rapid care se face din probe prelevate din profunzimea vaginului (col uterin), de aceea este doar pentru femei. Cel mai mic pret pentru Test Rapid Chlamydia infectii vaginale la numai 11.


Produse la promotie in categoria Teste rapide.

Testul disponibil acum în farmacii poartă numele de cyclotest de depistare rapidă a Chlamydiei, putând fi cumpărat la preţul de 1de lei. Testul Rapid Chlamydia cyclotest vă oferă siguranţă dumneavoastră şi partenerului dumneavoastră: chlamydia este cea mai frecventă boală cu transmitere . Test chlamydia trachomatis - GeneralitatiChlamydia este o bacterie cu transmitere sexuala ce infecteaza barbatii, femeile si copii. Ce teste poti face pentru a afla daca ai Chlamydia sau gonoree?


Chain Reaction) - CLICK AICI PENTRU PRETURI (cauta la categoria biologie moleculara). Testul TAAN (test pentru amplificarea acidului nucleic) - acest test are capacitatea de a depista prezenta materialului genetic al bacteriei chlamydia trachomatis .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare