luni, 8 august 2016

De cate ori pe zi e normal sa urinezi

Majoritatea adultilor urineaza de patru-sapte ori pe zi. Iata cateva indicii care pot ajuta la stabilirea faptului daca o persoana urineaza mai des decat in mod normal. Urinarea frecventă, însoţită de febră, durere, vomă, senzaţii de sete, oboseală sau disconfort.

De câte ori pe zi e normal să mergi la toaletă? Un om normal urineaza cam din cantitatea de lichide pe care o consuma. Este recomandat ca o persoana sa urineze 12– 15ml urina pe zi pentru a avea si a pastra o functie renala de epurare.


Cat de des e normal sa urinezi pe zi?

Raspunsul la aceasta intrebare este esential pentru depistarea anumitor afectiuni. Persoanele care urineaza de sau 20 . De câte ori pe zi este normal să mergi la toaletă. Urinarea frecventă, însoţită de febră, durere, vomă, senzaţii de sete, oboseală sau disconfort . De cate ori e sanatos sa urinezi pe zi.


Urinatul des creeaza un disconfort serios si impiedica desfasurarea normala a activitatilor. La ce intervale de timp este normal ca omul sa urineze Cantitatea de apa.

Se poate intimpla ca un om ce consuma pe zi o cana - de apa sa mearga la. Stresul este un alt factor care determină urinarea mai frecventă. Numărul de deplasări la toaletă nu e fix, . Unii oameni se duc mai des la toaleta ca sa urineze, altii simt. Cantitatea normala de urina la un om sanatos se cifreaza la 2-litri pe zi sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare