marți, 23 august 2016

Uricol pret sensiblu

Este disponibil in urmatoarele farmacii: Pentru detalii despre pret si orar click pe numele farmaciei. Accesați Pret - Pret: Uricol Pharco este disponibil in farmacii la un pret mediu de lei. Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii . O mica teapa la SensiBlu si Help Net. Pret: Prezentare: Cutii continand plicuri (mg fiecare, granule efervescente).


Compozitie: Fiecare 1mg contine:Hexamina 10 . Pretul medicamentelor necompensate Valoric pretul medicamentelor difera de la farmacie la farmacie, acesta fiind un pret aproximativ.

Doar in Sensiblu si costa 1lei cutia cu pliculete sau in Arta Farm 1lei cutia. Mult mai bun decat Urinal acut sau Uricol cu efect mai rapid. Urinal conține o combinație unică de două substanțe active - NutriCran, concentrat uscat din suc de merișor (Vaccinium macrocarpon) și CystiCran, extract.

Urinal Akut cu formulă îmbunătățită conține trei componente active: CystiCran, o formă concentrată de extract din merișor (Vaccinium macrocarpon) cunoscut . Toate preturile de pe site sunt in RON si contin TVA. ShopMania Ghidul tau autentic de . Ceea ce am urmarit in tot acest timp este sa oferim clientilor nostri PRETURI FOARTE MICI, intr-o maniera foarte simpla. Nu am creat un instrument in plus . Daca aveti dureri la urinare, folositi Uricol.


Pentru detalii despre pret si orar click pe numele farmaciei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare