vineri, 19 august 2016

Remorca transport containere

Remorci pentru transporturi containere: 3oferte, anunţuri de vânzare remorcă container second hand şi alte tehnică — Autoline România. Semiremorca transport container SCHMITZ. Camioane - Rulote - Remorci Rulote - Remorci.

Remorci transport containere second-han 1anunţuri de remorci transport containere second-hand în vânzare pe Europa Camioane - site-ul dedicat . Cautati remorci cadru de containere second hand? Contactati direct vanzatorul de remorci cadru de containere. Cautati camion cu semi-remorca cu incarcator second hand?

Tip: remorca axe, specializata transport containere tip abroll. Mase si dimensiuni: Masa maxima admisa: 18. Harghita ABS, EBS, Remorcă transport buşteni Schwartzmuller, platou spaţiu de încărcare.


Slide Carrier Remorca robusta pentru sarcinile optimizate a transportului de containere pentru rulare folosind norma DIN 307a Institutului German . Remorca Meiller cu axe pentru transport containere tip Absetz si Abroll Inapoi. Pentru containere abroll cu lungimea max. Placute obligatorii prin lege pentru autovehicule destinate transportului. Si remorca este dotata cu o astfel de placuta care cuprinde: numele producatorului .

Robust și cu o incarcatura optimizata: Noua dumneavoastră remorca pentru transportul containerelor de rulare sau de aplanare. Vand unitati Volvo FH4si 46X2+Remorca Schmitz pentru transport containere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare