vineri, 12 august 2016

Pasta de dinti pentru cosuri

Da, pasta de dinti este buna pentru cosuri pentru ca le usuca. O aplici seara pe fiecare cos si peste stratul de pasta aplicat pe fiecare cos asezi . Nu trebuie să foloseşti pasta de dinţi pe fată în fiecare zi, ci este suficient să o aplici atunci când îţi simţi tenul foarte gras, îţi apar coşuri sau .

Odata ce ajungi la pubertate, auzi in stanga si-n dreapta ca e bine sa folosesti pasta de dinti pentru cosuri. Un alt pericol al folosirii pastei de dinţi ca remediu împotriva acneei este. Taguri: acnee, pasta de dinti, cosuri, tratament naturist, bicarbonat, . V-am mai povestit eu de monstrii care mi-au aparut pe spate acum mai bine de juma' de an si nu se dau dusi sub nici o forma! Tu ai folosit pasta de dinti pentru cosuri?


Afla daca este un leac eficient sau nu! A amestecat 3-lingurite de sare cu putina pasta de dinti, dupa care a aplicat compozitia pe fata si a lasat-o sa actioneze timp de 5-minute. Daca acneea te ia pe nepregatite si nu ai in casa nicio lotiune pentru tratarea cosurilor, poti apela la un truc simplu: aplica pasta de dinti pe . Ea a uitat de cremele şi tratamentele scumpe şi a folosit două ingrediente la îndemâna oricui şi anume, sare şi pastă de dinţi, lucruri pe care . Aplica pe cos, inainte de culcare, o cantitate mica de pasta de dinti.


Daca nu dispare de tot, cu siguranta marimea lui se va diminua dramatic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare