joi, 11 august 2016

Minunile maicii domnului

Articole din Minunile Maicii Domnului scrise de Elena. Marturia urmatoare este primita de la o cititoare a site-ului, relatand minunea incontestabila si uluitoare savarsita de Maica Domnului cu ea . Medicul i-a răspuns: „Şi eu cred în minunile Maicii Domnului, pentru că mi-a vindecat şi mie fetiţa de ani care suferea de leucemie, iar cum este sănătoasă”.

Minunile care se fac la icoana Maicii Domnului Glykofilousa sunt nenumărate. Pe când în Mănăstirea Filoteu se afla un paraclisier cu numele Ioanichie, care . Minuni făcute de sfânta icoană a Maicii Domnului din Mănăstirea Neamț - Minuni. Arhimandrit Ioanichie Bălan, Sfintele icoane făcătoare de minuni din .

Legătura între călugări şi Maica Domnului este atât de strânsă precum între mamă şi fiu. Aici nimic nu este cu neputinţă, minunile se întâmplă în . Intr-o zona unde traiau crestinii pe vremuri alaturi de evrei, la inceputurile crestinismului se jucau copii crestini cu copii evrei. Protosinghel Nicodim Măndiţa Editura Bunavestire, Bacău, 1994.


Certarea şi miluirea iudeilor necredincioşi, la Adormirea . O creştină a fost înviată de Maica Domnului spre a-şi mărturisi păcatele. Povesteau bătrânii de pe valea Bistriţei că prin anii 1934-193 în satul . Monica: Dorim să vă împărtăşim cu bucurie minunea pe care Maica Domnului Pantanassa a făcut-o asupra casei noastre, prin ştergerea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare