luni, 29 august 2016

Mesaje ecologice despre apa

Nu polua apa deoarece este sursa de viata. Fi natural si ecologist, iar atunci vei fi frumos si sanatos. CONCURS DE POSTERE ECOLOGICE EDIŢIA a III-a 20CRAIOVA FII ECO Editura. Cu aceasta ocazie, compania Apa Nova a mobilizat elevi ai scolilor afiliate UNESCO, studenti si propriii . Eco-Scoala, joi, martie 20a avut loc o activitate dedicata. Ziua Mondială a Apei, martie, este un prilej de readucere în atenţia opiniei.


Ziua Mondială a Apei prilej de conştientizare asupra importanţei păstrării.

Pământ pe ai noştri : că Pământul este mama noastră şi tot ce . Mesajul ecologic transmis şi însuşit ca urmare a tematicilor seminariilor susţinute a fost. Porunca 5: Nu arunca detergenţi sau alte substanţe chimice în apa râurilor. Craciun ecologic ”- Transmierea de mesaje ecologice printr- un program artistic. O– formarea abilităților de comunicare prin exerciții de transmitere a mesajelor eco, folosind limbajul nonverbal, în cadrul ședințelor din atelierele de lucru . Mesaje cu caracter ecologic, de Ziua Mondială a Zonelor Umede. Acţiuni concrete ocrotirea zonelor.


Inchei cu o parte din Mesajul Pământului conceput de tinerii prieteni ai . Conştientizarea copiilor de a economisi apa, energia electrică şi lemnul. O scurtă descriere a proiectului Şcolii George Coşbuc pentru Eco Fizica - 2010. Tuturor celor prezenţi, elevii au împărţit picături de apă cu mesaje ecologice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare