marți, 30 august 2016

Mobila elvila

Esti in cautarea unei piese de mobilier pentru casa ta? Mobila pentru decorarea sufrageriei, dormitorului, bucatariei sau a biroului. Dylan Design Promotion - Mobila; Canapele; Dormitoare; Fotolii; Canapele din piele; .

Renumitul brand de mobila Elvila a aparut in spotul TV din cadrul emisiunii Casa Constructii si Design. Elvila este o companie producătoare de mobilă din România, înființată în 19de omul. Compania produce și comercializează mobilă pentru casă și birou, .

Set canapea Elvila piele ecologică. Mobila - Decoratiuni Sufragerie. Informaţii de contact, telefon, adresă. Vezi lista magazine de mobila Elvila din Timisoara adresa, telefon, harta, poze magazine de mobila Elvila.


Elvila este un jucator important in industria producerii si comercializarii de mobila din Romania, produsele sale fiind distribuite printr-o retea de . Mobilă la prețuri extrem de reduse - Elvila anunță o campanie de Black Friday menită a încuraja pe români să își înnoiască încăperile casei . Producătorul de mobilă Elvila, deţinut de Viorel Cataramă, concediază în perioada iulie-septembrie de angajaţi, reprezentând din . Fondată încă din anul 199 de către Viorel Cataramă, Elvila deține, în prezent, un număr de de magazine la nivel național.

Mobilier horeca Elvila pentru hotel Dormitor Tudor Amenajarea interioara horeca are o importanta deosebita in spatiile publice pentru ca ofera .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare