miercuri, 3 august 2016

Pret azot azomures

Ingrasaminte chimice Neamt, Suceava, Bacau, Botosani, Azot Azomures. Vand azotat de amoniu Pret atractiv. Descoperiti azotat de amoniu la preturi reduse (produse).

Ambalaj: -sac kg Avantaje: - azotul (N) este pivotul pentru cresterea cantitatii. Unisem SA comercializeaza ingrasaminte chimice de Azomures la preturi de producator: Nitrat . Ingrasamant azotat de amoniu Azomures sac 6kg (livrare minima tone) disponibil la Covera. Compara cu un alt produs; Anunta-ma cand scade pretul.

Distribuitor autorizat ingrasaminte chimice AZOMURES pe judetele Iasi, Neamt, Vaslui, Bacau, Botosani. Denumire Produs, Pret cu TVA, Pret cu TVA. Combinatul de îngrăşăminte Azotoase Tîrgu-Mureş – actual S. SC ATAYURT SRL- firma care comercializeaza ingrasaminte chimice la pret de. Lista de pret ingrasaminte chimice produse de Azomures Sa din 01. Combinatul Chimic Azomures a redus pretul la ingrasamintele chimice.


Potrivit directorului Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala . Toata gama de ingrasaminte chimice complexe si azotoase de la azomures, la cele mai bune preturi, noi fiind distribuitori autorizati al produselor Azomures. NPK 20:20:conţine două elemente esențiale, Azot (N) si .

Azomures, ingrasamant uree, ingrasaminte azotate, azotat de amoniu, pret. Modul si perioada de administrarea a ingrasanintelor din azot reprezinta o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare