miercuri, 3 august 2016

Formular ordin de deplasare 1454

Se va completa ziua, luna, anul şi ora. Ordinul de deplasare (Delegaţie – Cod 14-5-4) este un formular tipizat dar fără regim special şi este un document justificativ pentru înregistrarea în contabilitate . Ordinul de deplasare (delegatie) serveste ca: – dispozitie catre persoana delegata sa efectueze deplasarea pe teritoriul tarii; – document .

Se va completa ziua, luna, anul si ora. Pagina prezinta, pentru exemplificare, modele de formulare - model Ordin de deplasare. Conţinutul minimal obligatoriu de informaţii al formularului este următorul:.

ORDIN DE DEPLASARE (DELEGATIE - Cod 14-5-4) 1. Ordin de deplasare (delegaţie) nr.

Asta înseamnă că puteți folosi formularul de delegație furnizat de SAGA. ORDIN DE DEPLASARE (DELEGATIE - Cod 14-5-4). Formularul ordin de deplasare serveste ca: - dispozitie ( ordin ) catre . Numerotarea paginilor registrului se face în ordine crescătoare, iar volumele. Codul fiscal, formularul de chitanţă este documentul justificativ care stă la baza. DELEGAŢIE - Cod 14-5-4)Ordinul de deplasare (delegaţie) . Documentele justificative de inregistrare in contabilitate a cheltuielilor de deplasare sunt:- Ordinul de deplasare (Delegatie Cod 14-5-4) - pentru.


REGISTRUL-JURNAL DE ÎNCASĂRI ŞI PLĂŢI. Registrele de contabilitate şi formularele comune pe economie, care nu au regim special de înseriere şi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare