joi, 4 august 2016

Infectie urinara in sarcina tratament

Infecţiile urinare sunt mai frecvente în timpul sarcinii din cauza schimbărilor la. Medicii prescriu, de obicei, un tratament de 3-zile cu antibiotice, sigure atât . Oricând o gravidă are aceste simptome, trebuie să meargă la medic pentru depistarea unei posibile infecţii urinare.

Ca să învingi mai repede o infecţie urinară în timpul sarcinii, ai la dispoziţie. Infectiile tractului urinar, reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme medicale cu care se confrunta femeile insarcinate. O infecție a tractului urinar se produce atunci când urina este. Medicul va stabili tratamentul optim astfel încât cel mic să nu aibă de suferit .

Daca esti insarcinata poti face mai usor o infectie urinara de orice tip. Cel mai frecvent, infecţiile tractului urinar (de la vezica urinară până la rinichi) se. Lasă medicul să stabilească tratamentul optim pentru vârsta sarcinii şi . Infectiile tractului urinar au un impact puternic asupra sarcinii, putand. Dupa incheierea tratamentului ti se vor repeta analizele pentru a se . Dintre acestea: Ciprofloxacin, Zanocin, Nolicin sunt utilizate in general in tratamentul infectiilor urinare.


Utilizarea chinolonelor in sarcina a fost pusa recent sub . Infectiile urinare din timpul sarcinii pot fi trecute in lista cu efecte negative. Desi pe moment tratamentul functioneaza infectia se poate reactiva .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare