marți, 16 august 2016

Capa blanita neagra

Rochie mireasa unicat + bolero + capa blana artificiala. Capa din blana neagra - Capa eleganta realizata din blana ecologica neagra.

Capa se incheie in sisteme de prindere din satin negru si in nasturi negri . Cumpara acum capa neagra din blana artificiala black, fabricat in Romania, cu livrare gratuita! Compozitie: 1 vizon, captuseala; 1 vascoza.

Capa de blana neagra este o piesa vestimentara cu care nu dai gres. Este usor de purtat si accesorizat, este o atractie si ofera un look chic si elegant. Blanita ecologica de seara, eleganta, potrivita la orice tinuta de ocazie, de nelipsit in garderoba oricarei femei.


Dimensiuni: ,1 1 1 1 1 20. Capa blana neagra - Lei, Nunta, Bolero mireasa. Capa de dama, de culoare neagra, sistem de inchidere dublu, metalic si guler din blanita sintetica. Capa din blana ecologica, lungă, neagra.


Jacheta-bolerou din blanita neagra, foarte moale si placuta, captusita cu satin negru. Se inchide cu brida si un nasture mare, decorativ. Capa confecționată din blană naturală de vulpe polară, foarte eleganta. Un accesoriu de lux, care poate fi comandat pe culoarea neagra.


Este usor de purtat si accesorizat este o atractie si ofera un look chic si elegant. Preturi si oferta de produse din gama capa blana din toate magazinele online. Jacheta dama denim cu guler de blana neagra - jacheta guler blana, jacheta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare