miercuri, 17 august 2016

Conacul apafi

Above the small village of Mâlâncrav, right next to the stronghold Evangelical church with beautiful Gothic murals, the Apafi Manor has, since 200 been . Vezi prezentarea si oferta de cazare pentru Conacul Apafi. Situata in Munte la Sighisoara - Malancrav (Mures - Sighisoara), ofera Numai cazare in Camera.

Mălâncrav, împreună cu alte proprietăţi ale familiei Apafi, trece în. Mihai Eminescu Trust a preluat conacul Apafi în anul 20și după ani de . Conacul Apafi este una dintre clădirile remarcabile de pe Valea Târnavelor. Istoria conacului de la Mălâncrav merge cu mai bine de 6de ani în urmă, .

Conacul Apafi din Malancrav, este recent restaurat si ofera spre cazare, camere duble si o camera single, fiecare avand baie proprie, o camera de zi superb . Călătoria noastră e cât se poate de reală, pentru că încă din secolul XV conacul există, aici locuind familia prinţului maghiar Michael Apafi. Conacul Apafi de la Mălâncrav cu al sau spatiu mirific si aer din secolele trecute este un loc cu adevărat minunat pentru o vizită, și de ce nu, de . Conacul Apafi din Malâncrav, a fost construit de familia Apafi timp de 4de ani, până în secolul XVIII. La sfârșitul secolului, după moartea familiei Apafi a trecut . Ma pregateam sa scriu ca nu am ajuns niciodata la Conacul Apafi, ca am avut noroc si mi-am putut clati privirea cu minunatele fotografii facute .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare