marți, 23 august 2016

Iuta colorata

Rola panza de sac colorata, diferite culori empty. Deseori verdele a fost asociat in .

Des folosita in decorare, dar si in realizarea de . Culori: alb, galben, maro, mov, nature, orange, rosu, verde. Pretul este pentru m cu latimea de cm.

TEXTILA Iasi este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de sfoara, panza de iuta, saci de iuta si franghii de iuta. Practica preturi de fabrica si produce pentru . Cea mai scumpă țesătură este cea de iută combinată cu bumbac care ajunge la. Cu decorațiuni textile și mic de mobilier au colorat interiorul . In 20cand am inceput sa cautam cele mai speciale idei de lucru cu panza de iuta (natur sau color) era o oarecare reticenta.


Panglica iuta cu dantela, cm, model floral empty. Panza de sac colorata, diferite culori empty. Assegna per primo un punteggio a questo prodotto. Prezzo IVA esclusa o senza spedizione . Sacosa din iuta colorata - Sacosa colorata cu partea laterala si inferioara din iuta laminata, iar partea centrala din bumbac, in culoare naturala. Visita eBay per trovare una vasta selezione di juta colorata.


Scopri le migliori offerte, subito a casa, in tutta sicurezza. Sacose de cumparaturi confectionate din iuta si disponibile in culori cu manere lungi din sfoara, inchidere prin nasture si burduf de cm. Se spală manual la o temperatură de max.


Imprimeurile si broderiile sunt realizate manual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare