miercuri, 10 august 2016

Hidroliza apei referat

Obținerea hidrogenului si a oxigenului prin electroliza apei (hidroliză): se face în prezența unui electrolit (H2SOsau NaOH), deoarece apa pură nu poate . Pagini similareELECTROLIZA APEI - Chimie document online, dezbatere in articol scris. Referat Electroliza apei, Aplicatile electrolizei, Electrolizarea metode de obtinere aunor substante compuse, Electroliza metode de porificare a metalelor.

Fenomenul de electrolizare a fost studiat in clasele anterioare atat in lectiile dem chimie cat si in lectile de fizica. Electroliza apei in mediul acid Electrolizei apei in mediu salin. Electroliza apei este procesul de descompunere a apei (H20) in oxigen (02) si hidrogen (H2) datorita trecerii curentului electric continuu prin. Ce este un dispozitiv pentru electroliza apei ?

Un astfel de aparat este o celula care poate descompune apa in elementele sale de baza Hidrogenul si Oxigenul . Hidroliza apei,referat Apele Terrei,Algele si procesul de eutrofizare,Raurile,Apele statatoare,Fluviul Orinoco,Apele Terrei,Poluarea apei,Relieful si apele Roma. Referat la Chimie -Electroliza - Inainte de anul 188 energia electrica avea o utilizare foarte limitata in industria chimica, cu toate ca primele . Electroliza apei - activitate experimentala. Mod de lucru: Intr-un pahar Berzeliu de 2ml se pun 2ml de apa si se adauga sub continua agitare si racire 2-3 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare