marți, 30 august 2016

Domestos desene

A început un nou an şcolar, iar şcolile şi grădiniţele îşi aşteaptă elevii. Cu DOMESTOS ne aliem, igiena de promovam! Musteta Adina-Valerica, , 609 CARAS-SEVERIN.

Ionescu Daniela-Manuela, , 556 . Prin concursul Sustine igiena de 1 Domestos si Ministerul. Domestos distruge toţi microbii cunoscuţi, oferindu-ţi încrederea şi siguranţa că. Domestos lansează cea de-a doua ediție a concursului național de.

Decebal, Județul Dolj, cu mascota Domestos Ica. Printre alte activităţi, ne-a revenit şi aceea de a realiza un desen care să ilustreze tema, şi să folosim şi monştrii-microbi, veniţi în pachetul . Domestos a lansat a doua editie a concursului national de creativitate. Domestos, marca internationala a companiei Unilever impreuna cu Ministerul. Fiecare kit de lucru contine: un bloc de desen, un pix, un set de .

Domestos continuă inițiativa educațională “Susține igiena de 10”. De aceea, Cif si Domestos iti vin in ajutor si te asteapta in magazine cu. M-am alaturat initiativei Domestos pentru ca Sustine igiena de ii . M-am alaturat initiativei Domestos pentru ca Sustine igiena de ii.


Domestos luptă împotriva microbilor și lansează, cu sprijinul. Domestos, marcă internaţională a companiei Unilever împreună cu Ministerul. Fiecare kit de lucru conţine: un bloc de desen, un pix, un set de . Domestos ii invata pe copii de mici sa lupte impotriva microbilor, printr-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare