joi, 25 august 2016

Raul doicescu dna

Dar care au devenit acum, in urma ofensivei procurorilor DNA, si principalele puncte vulnerabile ale celor care se. DNA, ingenuncheata de „Regina imobiliarelor” si de „Nasul lui EBA”. Patronul Bog'Art, Raul Doicescu construieşte pe terenurile eliberate de .

Tiberiu Urdăreanu, reținut și el anul trecut de procurorii DNA în dosarul lui Gheorghe Nichita, cu Raul Doicescu, . Acum două decenii, Raul Doicescu punea bazele companiei de construcții civile și industriale Bog'Art, în care este acționar majoritar alături . Omul de afaceri Raul Doicescu, fondatorul companiei de construcții Bog`Art, care împlinește anul acesta un sfert de secol de existență, . De cealaltă parte, Bogdan Doicescu este fiul omului de afaceri Raul.

Ce mare actor de la noi era sa sarute pe gura o doamna, in plina strada! Sotia lui Raul Doicescu, patronul Bog'Art si bun prieten cu Adriean. Doamna Mihaela Doicescu, sotia unui important om de afaceri din . Bogaţii României se adună vara în casa lui Adnan Khashoggi, un turco-saudit implicat în imobiliare şi comerţ cu arme, cu vile scumpe şi celebre la Mediterana şi . Familia lui Florian Walter îl acuză, printr-un denunţ la DNA, pe omul de.


Radu Budeanu, Adriean Videanu, Raul Doicescu (Bog'Art), Rareş . Toți afaceriștii vizați de DNA gravitează în jurul oamenilor lui Traian. Raul Doicescu (patronul firmei de construcții Bog'Art) Sida Ionescu, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare